Announcement

Collapse
No announcement yet.

Photos Won't Load

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Photos Won't Load

    GRRRRRR!!! I have just spent goodness knows how long trying to upload some photos on my 'Poppy's Poppies' thread and although they came up on screen whilst I was composing the update, when I pressed the blue button to submit I just get the error message 'please upload at least one photo' I have! I've uploaded 4! If they're appearing on screen as I'm composing the update, why can't I submit the post??? I'm not even getting any text coming up. B****y hell, I hate computers.....

    HELP!!!
    Baffled from Banwell.

    #2
    Maybe just do two per post? I know there is a limit as to how many photos individuals can put on, the allowance I believe can be tweaked, on request, by Pauline.
    Carpe diem! :)

    Comment


      #3
      It should work.

      When you click on 'upload' do you choose one photo then press it again for the next? I don't think you can press it once and select multiple pictures
      ______________
      Guardian of the Ducks
      2 2 2 2 2 2 2 Quack!

      Comment


        #4
        Originally posted by NomadSue View Post
        Maybe just do two per post? I know there is a limit as to how many photos individuals can put on, the allowance I believe can be tweaked, on request, by Pauline.
        I can only change for everyone, not individual users
        ______________
        Guardian of the Ducks
        2 2 2 2 2 2 2 Quack!

        Comment


          #5
          I had lots of issues with this when I was doing my Van Away for Conversion Thread; they either would not submit or if they did I could see them but no one else could. I eventually cut down on the number of photos and never did more than 2 per post, if I had more to post then just do several posts one after the other - that seemed to work better. I loaded them as attachments and set the size to medium. I also suspected that any funny characters, like DoubleQuotes, threw it a wobbly and tried to avoid them completely!

          Comment


            #6
            Support could not find a reason for the photos not showing but I wonder if the common link is something like those using Windows or a specific operating system.

            As it's so intermittent it's hard to pinpoint. The majority have no problems. There must be a common denominator though.
            ______________
            Guardian of the Ducks
            2 2 2 2 2 2 2 Quack!

            Comment


              #7
              When inserting the photos in to the body of the message, what size are you selecting?
              Better a rainy day on the hill than a sunny day in the office!

              Comment


                #8
                Medium. However, as you may have seen, they did eventually upload, when I went back to the thread, clicked on 'restore' and then the blue submit button and that time they all uploaded with no probs.

                Goodness knows why I kept getting an error message the first time I tried to submit the post.....
                Cynthia.

                Comment


                  #9
                  They're called Gremlins, Cynthia!

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by CyberCynth View Post
                    Medium. However, as you may have seen, they did eventually upload, when I went back to the thread, clicked on 'restore' and then the blue submit button and that time they all uploaded with no probs.

                    Goodness knows why I kept getting an error message the first time I tried to submit the post.....
                    Cynthia.
                    I'm afraid I still can't see the photos.
                    Better a rainy day on the hill than a sunny day in the office!

                    Comment

                    Related Topics

                    Collapse

                    320x50 mobile only under posts reg users

                    Collapse

                    728x90 google ad under posts desktop only reg users

                    Collapse
                    Working...
                    X